Láhev OXY Twist ZDARMA!
Tritanová lahev Oxy twist ZDARMA. Dárek ke každému školnímu batohu i aktovce.
Tritanová lahev Oxy twist ZDARMA. Dárek ke každému školnímu batohu i aktovce.
Papírnictví není jen o papíru. Dorty sice u nás nenajdete, ale máme spoustu dalších báječných věcí, které se Vám k oslavám budou určitě hodit.
Vyberte si z pestrých barevných motivů girland ten, který Vám bude dokonale ladit s Vaší oslavou. Jednobarevné girlandy, nebo pěkně probarvené v různých motivech třeba se žabkami, piráty nebo medvídky dokonale podtrhnou hezkou oslavu.
Oblíbený párty doplněk je bezesporu balónek. Máme pro Vás balónky fóliové v různých tvarech a číslech. Nebo klasické nafukovací balónky z latexu jednobarevné, balónky v módních pastelových barvách i sady balónků s potiskem. Nyní jsou k dispozici i ve velkých výhodných baleních balónků po 100 kusech.
U nás velmi oblíbený dortík, který se skvěle hodí jako narozeninový a nebo pro nedělní odpoledne u kávy. Samozřejmě že pro Vás máme recept :)
Korpus:
113 gramů rozpuštěného másla
240 gramů podmáslí
2 vejce
150 gramů pískového cukru
250 gramů hladké mouky
15 gramů kakaa
špetka soli
1 lžička sody
1 lžička octa
Suché suroviny promícháte v míse zvlášť. Másla, podmáslí a vejce rozmícháte a přidáme k suché směsi. A kouzlo nakonec: v nějaké malé nádobce lžičku sody zalijete lžičkou octa. Pozor, dost to pění :) a přidáte do směsi. Rychle a krátce zamícháte a nalijete do dortové formy s průměrem asi 24 cm. Formu nemusíte vymazávat. Postačí, když na dno vystřihnete kolečko pečícího papíru.
Vložíte do trouby, nejlépe horkovzdušné vyhřáté na 160°C. Pečete tak 20 - 30 minut. Pak vyzkoušíte špejlí a pokud se nelepí, máte dopečeno. Po dopečení pak kraj korpusu vevnitř ve formě objedete příborovým nožíkem. Rozevřete a máte půl hotovo.
Nejlepší krém je z mascarpone
1 kelímek mascarpone
1/2 kelímku zakysané smetany
1/2 kelímku smetany ke šlehání
1 lžíce cukru - ale kdo má rád sladší, může přidat
1 ztužovač na smetanu
Všechno dohromady zašleháte, přidáte ztužovač a až máte hezky hustou směs, je hotovo.
Korpus rozkrojíte a naplníte krémem. Zbytkem krému lehce pomažete strany a horní stranu dortíku. Rozpustíte si ve vodní lázni 100 g čokolády se 1/4 másla. Krásně rozpuštěnou čokoládou polijete dortík, ale pozor, neměla by být horká.
Doufáme, že se Vám krásně podaří a bude všem chutnat :)
Přejeme Vám krásnou oslavu!
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.