Školní batoh ELLY 19039

Kód: 8592571012626
1 699 Kč 1 404 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Možnosti doručení

Nádherný batoh Topgal pro dívky a žákyně 1.- 4. třídy. Jednoduchý elegantní design pro malé slečny a vysoce kvalitní provedení.

Topgal_150x75_white_bckgr

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dvoukomorový batoh pro dívky v 1. – 4. třídě

  • testováno v ITC Zlín
  • vhodný i pro školačky na prvním stupni ZŠ
  • objemný, ale lehký střih
  • ergonomicky tvarované popruhy a hrudní pás
  • dvě boční kapsičky

Lehounká barevná novinka pro všechny malé školačky! Tento model má lehká záda z tvarované pěny, díky které naváží ani kilogram! A navíc ten úžasný chlupatý přívěsek!

Batoh ELLY má dvě hlavní komory. Zadní komora je širší, velmi objemná. Je ideální k umístění atlasů, desek na sešity, ale kromě nich se do ní určitě vejdou i těžké učebnice, které je dobré mít co nejblíže zádům.

Přední komora je užší, je určena hlavně na sešity nebo třeba na uložení penálu PENN 19039 ve stejném designu. Navíc v ní najdete síťovou kapsu na zip a jmenovku, aby se víc stejných batohů ve třídě nepletlo.

Na přední straně batohu je pak hluboká kapsa, kterou můžete použít jako kapsu na svačinku a na všechny další potřebnosti malých školaček. V kapse je i karabinka na klíče, díky níž se vám v batohu netoulají. Na zipu kapsy je navíc chlupatý přívěsek.

Batoh je bohatě opatřen reflexními prvky. Největší je umístěn na spodní části přední kapsy, v lemech obou komor, na bocích batohu i na ramenních popruzích. Ty jsou polstrované, ergonomicky tvarované a můžete je utáhnout jak v jejich horní části k zádům, tak i spodní části na délku. Do ukončení popruhů jsme zašili magnet, díky kterému můžete dlouhé konce popruhů upevnit k tělu popruhu tak, aby volně nemohly vlát.

Ramenní popruhy doplňuje i hrudní popruh, proto batoh nebude sjíždět ani z drobných ramínek. Na bocích batohu jsou umístěny dvě kapsičky s pevným dnem, které jsou určeny na přenášení lahvičky na pití.

 

Bonusy:

  • pevné dno z materiálu TOPDURA
  • nožičky zmírňují opotřebení dna batohu
  • zátěr proti dešti
  • poutko na přenášení batohu v ruce
  • poutko na zavěšení na lavici
 

Náš tip: Batoh má kapsičky na pití na obou stranách batohu. Pokud do jedné dáte plnou lahvičku s pitím, snažte se do druhé umístit předmět podobné váhy, aby byl batoh správně vyvážen. Radíme dětem dávat do lahvičky jen sirup, vodu si dopustí ve škole. Ulehčíte tak batohu i zádům dítěte.

Doplňkové parametry

Kategorie: 1. stupeň ZŠ
Výbava pro tvoření na textil: aktovka
Výbava prvňáčků: Topgal

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: