Hodnocení obchodu

4,9 98 hodnocení
5
94x
4
1x
3
0x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.4.2020
Výborná komunikace, rychle dodání.
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme Vám za moc pěkné hodnocení. Velmi nás těší, že jste s nákupem u nás byl spokojena. Vynasnažíme se , aby tomu tak bylo i nadále. Za tým papírnictví U Dvou Pastelek Veronika
Avatar autora | 21.4.2020
Tento obchod je skvělý, rychlý, super domluva, ochota, laskavost. Nemám žádnou výtku. Je zkrátka super
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den , moc Vám děkujeme za hezké hodnocení. Je to pro nás taková velká odměna. Jsme moc rádi, že jste byla spokojená a těšíme se na Vaši další návštěvu. Vaše Papírnictví U Dvou Pastelek
Avatar autora | 17.4.2020
Velký výběr zboží. Výborné ceny. Milá komunikace :o)
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, moc Vám děkujeme za hvězdičky i hodnocení. Máme opravdu radost. Vaše Papírnictví U Dvou Pastelek
Avatar autora | 16.4.2020
Obchod dobře komunikuje, zboží, které jsem objednala, je kvalitní a vše proběhlo v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den Leny, moc Vám děkujeme za pěkné hodnocení. Vždycky nás to všechny moc potěší. Přeji Vám za celý náš tým hezký den. Veronika
Avatar autora | 11.4.2020
Skvělá komunikace a rychlost. Pouze na dětských plastových nůžkách napsaná cena fixou přímo na plastu. Šlo dolů, ale přeci jen zbytečný krok
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení. A zároveň se omlouváme za nedostatek. Příště již budeme obezřetnější. Přejeme Vám hezký den a krásné kreativní chvilky. Tým Papírnictví U Dvou Pastelek
Avatar autora | 7.4.2020
+ Neskutečně ochotný personál
+ Zboží extra rychle nachystáno k osobnímu převzetí
+ Rychlá komunikace

Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Moc Vám děkujeme za hezké hodnocení. Velmi si toho Vážíme. Přejeme Vám krásný den. Tým papírnictví U Dvou Pastelek
Avatar autora | 4.4.2020
super rychlá dodávka, příjemná komunikace
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Děkujeme moc za hvězdičky :)
Avatar autora | 3.4.2020
je to dobrá věc a hlavně v v dnešní době když není moc možností zboží koupit jinde v obchodě
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Paní Alčo, děkujeme za hvězdičky i hodnocení. Máte pravdu, že eshop je dobrá věc. Zároveň nám slouží jako online katalog pro všechny, kteří si z domova chtějí pohodlně vybrat a nebo opravdu nikam nemohou. Přeji Vám hezký den za celý náš tým. Veronika
Avatar autora | 9.3.2020
+ možnosť osobného odberu hneď na Václaváku, síce za poplatok, ale lepšie než ísť na poštu
- ocenila by som platbu kartou online, nie len prevodom na účet atď...

úplne náááádherný produkt, za skvelú cenu keby nebolo toho príplatku za poštovné a za dobierku...ale aj tak sa to ešte stále oplatilo, dlho som taký hladala a tento je úplne ideálny, krásny, retro, má krásny štvorcový tvar a krúžkovú väzbu, ktorú zbožňujem...dlho som hladala niečo také a bola som nadšená keď som naň narazila, nádhera :-D V budúcnosti si kúpim určite aj ten menší formát na môj milovaný scrapbooking.
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den Mio, moc děkujeme za pěkné hodnocení. Platbu kartou stále zvažujeme. Prozatím jsme se ještě plně nerozhodli, zda ji budeme využívat. Součástí každé potvrzovací objednávky je i QR kód, který umožňuje urychlení platby. Je super, že máte ráda scrapbooking, neustále se snažíme v tomto oblíbeném odvětví rozšiřovat sortiment právě pro všechny milovníky scrapbookingu. https://www.udvoupastelek.cz/alba-a-scrapbooking/ Děkujeme za hvězdičky a přejeme spoustu nápadů při tvoření. Ta tým Papírnictví U Dvou Pastelek Veronika
Avatar autora | 7.3.2020
+ Velký výběr, našla jsem i to, co jsem dlouho nikde jinde nemohla sehnat.
+ Velmi rychlá a milá e-mailová komunikace (potřebovala jsem upřesnit parametry kupovaného produktu).
+ Bleskové doručení přes Zásilkovnu

Výborná zkušenost, ráda se budu vracet.
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den Lucko, moc Vám děkujeme za hezké hodnocení. Je to pro nás taková velká odměna. Jsme moc rádi, že jste byla spokojená a těšíme se na Vaši další návštěvu. Vaše Papírnictví U Dvou Pastelek
Avatar autora | 5.3.2020
+ Velmi rychlé vyřízení objednavky

Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme Vám za hezké hodnocení. Moc nás to těší. Přejeme Vám hezký den. Za tým Papírnictví U Dvou Pastelek, Veronika
Avatar autora | 17.2.2020
+ Při nákupu je vidět počet kusů na skladě, což je super, když potřebujete koupit více kusů najednou

Velká spokojenost s nákupem, zboží pečlivě samostatně zabaleno, ráno jsem uhradila a odpoledne bylo zboží již u doručovatele...jednička za rychlost a kvalitu zabalení...za mě velká spokojenost s obchodem.
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den paní Věrko, děkujeme Vám za moc pěkné hodnocení. Velmi nás těší, že jste s nákupem u nás byl spokojena. Vynasnažíme se , aby tomu tak bylo i nadále. Za tým papírnictví U Dvou Pastelek Veronika
Avatar autora | 16.1.2020
+ Dobrá cena, rychlé dodání zboží.

Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den Michaelo, děkujeme Vám za hezké hodnocení. Moc nás to těší. Přejeme Vám hezký den. Za tým Papírnictví U Dvou Pastelek, Veronika
Avatar autora | 12.1.2020
+ třídmi

Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme Vám za hezké hodnocení :)
Avatar autora | 10.1.2020
- Nabízí zboží, které nemají ačkoliv má status skladem.

22.1.2019 jsem objednala dva stolní kalendáře se statusem na skladě. Následně potvrzen příjem objednávky. 6.1.2020 " Lovíme ve skladu, připravujeme faktury a balíme zásilky, aby vám nákup dorazil v pořádku" a 9.1. bohužel kalendář nebyl do papírnictví dodán. Nabízeli mi náhradou jeden úplně jiný kalendář. Kalendáře byly placeny předem. Peníze měli po celou dobu na svém účtu. Volila jsem vrácení peněz. 10.1. večer na kontě je ještě nemám.
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den paní Janečková, velmi nás mrzí, že jsme Vám kalendáře nemohli odeslat. Objednávky přijaté od 20.12 jsme opravdu chystali a expedovali od 6.1., jak bylo uvedeno na webu. Mezitím ovšem fungují obě naše kamenné prodejny, proto se nám zmiňované kalendáře doprodaly. Nicméně 2. ledna jsme objednali další várku kalendářů. Bohužel nám zásilka stále nedorazila. I my na ni netrpělivě čekáme, abychom všem, kteří na své kalendáře čekají, mohli jejich balíčky odeslat. Čásku na účet jsme Vám odeslali neprodleně po našem telefonickém hovoru, tedy ve čtvrtek, takže doufám, že Vám již byla připsána. Je mi opravdu líto, že jste měla s naším obchodem nepříjemnou zkušenost, byť jsme se snažili vše zařídit, jak nejlépe jsme mohli. Doufám, že to byl jediný zádrhel a budete mít před sebou krásný rok plný zdraví, pohody a příjemných nákupů. S přáním hezkého dne Veronika
Avatar autora | 30.12.2019
Vcasne vyrizeni objednavky
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den pane Jiří, děkujeme za hezké hodnocení. Jsem moc ráda, že nakonec vše tak hezky klaplo:) Doufám, že vizitkář dobře slouží a jste s ním spokojený. Děkujeme a přejeme Vám úspěšný rok 2020. Za tým Papírnictví U Dvou Pastelek, Veronika
Avatar autora | 18.12.2019
Zboží mi bylo doručeno ve špatném stavu. Fotoalbum mělo odřené rohy a papír uvnitř má také několik oděrek.
Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, velmi nás mrzí, že jste měla štěstí na špatný kousek. Pokud má zboží původní obal, nevybalujeme je. To je důvod, proč jsme si nemohli všimnou závad. Jak jsme se dozvěděli, zásilka dorazila v pořádku, tudíž vady musely být už od výrobce. Od jiných zákazníků nemáme negativní ohlas, tudíž všechna ostatní kraftová alba, jsou v pořádku, za což jsme rádi. Zároveň se chceme omluvit za pozdrženou reklamaci z důvodu omezeného provozu eshopu přes vánoční a novoroční svátky. Doufám, že vše dořešíme ke spokojenosti, protože si svých zákazníků opravdu vážíme. Děkujeme Vám za recenzi a přejeme Vám příjemný den . Za papírnictví U Dvou Pastelek Veronika
Avatar autora | 17.12.2019
+ Rychlé jednání vše dorazilo tak jak mělo

Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, moc díky za pět hvězdiček. Doufám, že kalendář udělal radost a užíváte si v Novém roce jeden hezčí den za druhým. Děkujeme za nákup i hodnocení. Za Papírnictví U Dvou Pastelek Veronika
Avatar autora | 16.12.2019
+ Včasné doručení.
+ Spolehlivost
- Je dost daleko od mého bydliště.Rád bych tam chodil.

Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den pane Dušane, tak a máme to 43,4 km :) Moc rádi Vás uvidíme, budete-li mít cestu přes Valašské Meziříčí :) Děkujeme za hezké hodnocení a přejeme Vám samé příjemné dny. Za tým Papírnictví U Dvou Pastelek, Veronika
Avatar autora | 12.12.2019
+ rychlostí

Avatar autora (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení. Velmi si hvězdiček Vážíme. Doufáme, že jste s produkty spokojení a s radostí píšete a tvoříte :) Přeji Vám za celý náš tým krásné pohodové dny. Veronika